27 Şubat 2014 Perşembe

Tavuklu mantarlı makarna



Önce makarnayı haşlayıp suyunu süzün bir tencereye koyup kenarda bekletin.
Ayrı bir tencerede bir paket tavuk kalçayı haşlayın suyunu süzüp iri olacak şekilde parçalara ayırın sonra bir tencereye biraz sıvıyağ koyup içerisine bir paket iri doğranmış mantarları ilave ediyoruz çok az soteledikten sonra içerisine tavukları ilave ediyoruz mantarlar suyunu çekene kadar soteliyoruz sonra ocaktan alıp içerisine bir küçük paket krema ilave ediyoruz ve permasan peynir ilave edip sonra bu karışımı makarmanın üzerine döküp karıştırıyoruz ayrıca üç adet kırmızı biberi blendırdan geçirip çok az yağda soteliyoruz makarnaları tabaklara servis yaparken üzerlerini süslüyoruz ( benim kırmızı biberim azdı içine karıştırdım) çok güzel oluyor tavsiye ederim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder