21 Ocak 2014 Salı

Alman pasta

ALMAN PASTA



MALZEMESİ:
 3 yumurta
                          3 kahve fincanı şeker
                           3 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
                           1 fincan su
                            4 fincan un
                            1 çay kaşığı kabartma tozu
    Yukarıdaki  malzemeden kek hamuru çırpılacak yuvarlak kalıba dökülüp orta ısılı fırında 30_35 dakika pişirilecek soğuyunca kek ikiye bölünecek(kek ince oluyor)
KREMA: 1 yumurta
                 3 kaşık un
                  3 kaşık şeker
                  2 su bardağı süt 
                  limon kabuğu rendesi
   hepsi muhallebi kıvamında pişirilip soğuyunca kekin arasına sürelecek en üstüne heryerine gelecek şekilde bolca pudra şekeri serpilecek ve buzdolabında bekletilec
ek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder